Menu

Strak /landelijk Wonen

Meubels en advies

Met de juiste materialen en meubelen creëer je een sfeervolle inrichting. Een strak landelijke bank, een robuuste stoere eettafel of juist een strakke tafel met fijne eetkamerstoelen, juiste de combi van strak met landelijk maakt u interieur spannend! Wonen tussen natuurlijke elementen geeft sfeer, rust en warmte. En je huis wordt al snel een comfortabele plek voor het hele gezin. Vind u dit lastig te realiseren? Laat u adviseren door Maria!

Advies: Maria geeft interieur en kleuradvies in de winkel of bij u thuis! Ook is het mogelijk met Maria de showroom ter bezoeken van Bocx Interieur in Reeuwijk.

We zijn dealer van o.a. Bocx interieur, Gert Snel.  We  hebben een selectie van deze merken in onze winkel, uiteraard kunnen we wel de hele collectie bestellen.

 

 

 

 

 

Verlichting

Tubino

Ga naar de website https://frezoli.com/nl/) voor de hele collectie, we hebben een deel van de collectie in onze winkel, zodat u live kunt bekijken en mee kunt nemen, de overige lampen kunnen we allemaal bestellen! U kunt via ons de prijzen aanvragen!

Ook verkopen we de lampen van Aura Peeperkorn interieur

Afbeeldingsresultaat voor aura peeperkorn lampAfbeeldingsresultaat voor aura peeperkorn lampAfbeeldingsresultaat voor aura peeperkorn lampAfbeeldingsresultaat voor aura peeperkorn lamp

Unieke doorleefde Items

Oude stoere items met karakter, we zijn er altijd naar op zoek! Deze blikvangers geven uw interieur net dat beetje meer. Denk hierbij aan oude unieke tafels, krukjes, olijfpotten, kruiken, vijzels, oude spiegels, oude deuren en luiken, ornamenten enz. enz.

Kussens en plaids.

We verkopen een prachtige collectie kussens! Velvet en linnen, kussens met verschillende texturen!

Afbeeldingsresultaat voor ml fabricsAfbeeldingsresultaat voor ml fabricsAfbeeldingsresultaat voor ml fabrics

Buitenverlichting

Maro

Bocx Interiors

Frezoli Lighting by Tierlantijn

 

 

 

www.aurapeeperkorn.com/

http://www.nettydegroot.nl/

http://bocxinteriors.com/

 

Netty de Groot - Home collection

Ga naar contact