Menu

Over ons

De liefde voor interieur heb ik van huis uit mee gekregen, een woonwinkel aan huis vol oude spullen met een verhaal was altijd een droom. Toen we enkele jaren geleden de kans kregen de oude slagerij te verbouwen tot woonwinkel hoefden we niet lang na te denken…

In onze gezellige winkel vindt u een bijzondere combinatie van woonstijlen:

  • Landelijke meubels & stoere, sobere accessoires. O.a. meubels en accesoires van Aura Peeperkorn en Netty de Groot.
  • Originele brocante/vintage meubels, hierbij moet u denken aan oude krukjes, tafeltjes, oude luiken en deuren.
  • Mix van stoer, sober & industrieel. O.a. stoere oude fabriekslampen, daarnaast ook een leuke collectie nieuwe verlichting, gemaakt van diverse materialen met een stoere uitstraling. Lampen uit de collectie van o.a.  van Mooss, light-living.nl, Tierlantijn, PTMD, Aura Peeperkorn zijn via ons leverbaar.

Deze bijzondere combinatie is aangevuld met frisse eigentijdse woonspullen, o.a prachtige linnen kussens en plaids van diverse merken. De verf collectie van Carte Colori en Annie Sloan maakt onze winkel compleet.
De oude slagerij doet dienst als winkel, maar ook het originele onderhuis is sfeervol ingericht en ook daar is alles te koop. Ook hier kunt u inspiratie op doen voor uw eigen woning, gaat het inrichten van uw woning niet helemaal vanzelf dan kijk ik graag met u mee. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om meubels op maat te laten maken. Nieuw maar met een oude uitstraling. Juist de combinatie van unieke oude stukken en landelijk wonen maakt uw huis bijzonder!

Kunnen wij wat voor u betekenen?

Heeft u gewoon een vraag over Oud Nieuws Wonen? Of bent u opzoek naar een landelijke tafel, bank, kapstok in een bepaalde maat? Vraag naar de mogelijkheden in de winkel of neem contact met ons op via mariavankuijk@live.nl of ga naar contact.

Ga naar contact